Raz – dva pripravená, jednoduchá lahôdka, na ktorej si vždy pochutíme „chrumkavé plnené bagety“
Raz – dva pripravená, jednoduchá lahôdka, na ktorej si vždy pochutíme „chrumkavé plnené bagety“
RECEPT
Raz - dva pripravená, jednoduchá lahôdka, na ktorej si vždy pochutíme "chrumkavé plnené bagety"
INGREDIENCIE
1 - 2 biele bagety(alebo sendvič)
100g saláma/klobása
2 veľké zemiaky
1 vajce
olej
Soľ
môžete dochutiť pažítkou, petržlenovou vňaťou, kôprom, bylinky podľa chuti
POSTUP
Zemiaky si ošúpeme a nastrúhame na strúhadle. Klobásu, salámu alebo čo sa rohodnete použiť si nastrúhajte alebo nakrájajte na tenké pásiky. Pridáme nasekaný kôpor, trochu soli, vajce a dobre zmiešame.
Na pokrájané sendviče/bagety si lyžicou naložíte pripravenú zmes a trošku pritlačte aby sa to prichytilo na sendvič.
Zahrejeme si panvicu potretú olejom a po rozohriatí na ňu naukladáme sendviče opakom – to znamená naplnenou stranou na panvicu.
Opečieme do zlatista a potom obrátime a ešte chvíľku opečieme kým sendvič nezhnedne. Výborne chutia aj teplé aj po vychladnutí.
Leave A Comment