Lahodný krémový zákusok „Eskimo“, vhodný na akúkoľvek príležitosť!

Toto krémové pokušenie sme si zamilovali!

RECEPT

Lahodný krémový zákusok „Eskimo“, vhodný na akúkoľvek príležitosť!

Toto krémové pokušenie sme si zamilovali!

INGREDIENCIE korpus
  • 2 hrnčeky hladká múka

  • 1 hrnček kryštálový cukor

  • 1hrnček mlieko

  • 1/2hrnčeka olej

  • 2 vajcia

  • 2PL kakao

  • 2ks vanilínový cukor

  • 1 prášok do pečiva

INGREDIENCIE krém
  • 500ml mlieko

  • 2PL kryštálový cukor

  • 2bal. kokosový puding

  • 125g maslo + 100g práškový cukor

  • 1 kyslá smotana

  • 300g čokoláda na polevu

POSTUP

  • Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame. Pripravené cesto nalejeme do formy vystlanej papierom na pečenie.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 - 35 minút. Po upečení necháme korpus vychladnúť.

  • Pripravíme si krém. Z mlieka, kryštálového cukru a pudingov si uvaríme hustý krém. Necháme vychladnúť, občas premiešame.

  • Maslo si vyšľaháme s práškovým cukrom do peny. Postupne k maslu po lyžiciach zašľaháme vychladnutý puding a kyslú smotanu. Pripravený krém natrieme na vychladnutý korpus .

  • Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu, potrieme pripravený koláč a dáme stuhnúť do chladničky.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!