Tip na pochúťku z tekvice „pečené hokkaido s medom a cesnakom“

RECEPT

Tip na pochúťku z tekvice "pečené hokkaido s medom a cesnakom"

INGREDIENCIE
  • 1 tekvica Hokkaido

  • 2pl olivový olej

  • 1pl med

  • 2 strúčiky cesnak

  • 1 červená cibuľa

  • 1/2 zväzku rozmarín

  • soľ, korenie

POSTUP

  • Cibuľu cesnak olúpeme, nakrájame na drobno. Tekvicu nakrájame na mesiačiky, odstránime semienka.

  • V mise zmiešame nakrájané suroviny, pridáme olivový olej, med, rozmarín, soľ, korenie. Všetko dohromady premiešame a naukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  • Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 30 minút.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!