Dokonalé mäkké „tvarohovo-vanilkové šišky“, ktoré bleskovo zmiznú zo stola!

RECEPT

Dokonalé mäkké „tvarohovo-vanilkové šišky“, ktoré bleskovo zmiznú zo stola!

INGREDIENCIE
  • 250g mäkký tvaroh

  • 250g polohrubá múka

  • 1PL práškový cukor

  • 3 vajcia

  • 1PL rum

  • 9PL studené mlieko

  • 1 prášok do pečiva

  • štipka soli

  • Olej na vyprážanie

  • Práškový cukor + vanilkový cukor na obaľovanie

POSTUP

  • V mise si vymiešame tvaroh s vajcami a práškovým cukrom.

  • Pridáme rum, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva a všetko zmiešame.

  • Malou lyžičkou vykrajujeme malé kúsky a vyprážame na rozpálenom oleji.

  • Ešte teplé obalíme v zmesi práškového cukru s vanilkovým.

  • Dobrú chuť

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: nagyireceptje.hu