Chutná „rybacia nátierka s vajíčkami“!

S čerstvým pečivom výborné raňajky, na ktorých si u nás všetci pochutia!

RECEPT

Chutná "rybacia nátierka s vajíčkami"!

S čerstvým pečivom výborné raňajky, na ktorých si u nás všetci pochutia!

INGREDIENCIE
  • 250g kyslá smotana (alebo tatárska omáčka/jogurt)

  • 5 vajec

  • 1 väčšia cibuľa

  • 1 konzerva ryby v oleji

  • Kyslé uhorky – približne 1/3 zaváraninovej fľaše

  • Soľ, korenie – na dochutenie podľa potreby

POSTUP

  • Ako prvé si dáme uvariť vajíčka natvrdo a kým nám vychladnú, pripravíme si ostatné.

  • V mise si vidličkou rozpučíme rybky, olej z nich treba vyliať aby pomazánka nebola príliš mastná. Cibuľu a uhorky si pokrájame na malé kúsky.

  • K rybám pridáme nakrájané uhorky, cibuľu, pokrájame aj vychladnuté vajíčka, štipku soli a korenia a už len všetko spolu s kyslou smotanou dobre premiešame. Hotovo!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!