Raz-dva pripravený obed, na ktorom si doma vždy pochutíme „kuracie prsia na smotane“!
Jednoduché, rýchle, výborné jedlo!

RECEPT

Raz-dva pripravený obed, na ktorom si doma vždy pochutíme "kuracie prsia na smotane"!
Jednoduché, rýchle, výborné jedlo!
INGREDIENCIE
  • 400g kuracie prsia

  • 200ml smotana na varenie

  • 200ml kyslá smotana

  • 3PL plnotučná horčica

  • 2PL hladká múka

  • olej

  • soľ, korenie, kari, petržlenová vňať

POSTUP

  • Mäso si nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a opečieme na troche oleja. Keď máme mäso opečené, podlejeme ho trochou vody alebo ak máme vývarom, aby sa nepripálilo.

  • Pridáme horčicu, kyslú smotanu a smotanu na varenie, v ktorej rozmiešame múku. Horčica a smotana by nemali byť pridané priamo z chladničky, aby sa nezrazili v omáčke.

  • Privedieme k varu, chvíľu povaríme a máme hotovo! Podávame s opekanými zemiakmi.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: viccmagazin.com