Výborný svieži dezert počas horúcich letných dní „nepečená smotanový torta s čerstvým ovocím“!

Príprava je rýchla, jednoduchá a výsledok vynikajúci!

RECEPT

Výborný svieži dezert počas horúcich letných dní "nepečená smotanový torta s čerstvým ovocím"!

Príprava je rýchla, jednoduchá a výsledok vynikajúci!

INGREDIENCIE
  • 500ml kyslá smotana

  • 500g hladký tvaroh

  • 1 vanilínový cukor

  • 3PL práškový cukor

  • 1 veľké balenie okrúhlych piškót

  • 200g jahody

  • 200g čučoriedky

POSTUP

  • Kyslú smotanou zmiešame s tvarohom a cukrom. Ovocie umyjeme, jahody nakrájame.

  • Na dno tortovej formy naukladáme piškóty, potrieme 1/3 pripraveného krému a naukladáme polovicu ovocia.

  • Poukladáme druhú vrstvu piškót, natrieme druhú vrstvu krému, poukladáme zvyšné ovocie(môžeme si nechať trochu na ozdobenie).

  • Nakoniec dáme poslednú vrstvu piškót, natrieme zvyšný krém, ozdobíme a dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!