Na prípravu nenáročný, chuťovo výborný dezert „domáci čokoládový pribináčik“

RECEPT

Na prípravu nenáročný, chuťovo výborný dezert „domáci čokoládový pribináčik“
INGREDIENCIE
  • 250g mäkký nehrudkový tvaroh

  • 250g mascarpone

  • 250ml šľahačka

  • 250g horká čokoláda (85%)

  • plátok masla

POSTUP

  • V mise si mixérom vyšľaháme šľahačku.

  • V druhej nádobe si mixérom zmiešame mascarpone s mäkkým tvarohom a pridáme k vyšľahanej šľahačke.

  • Čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli s plátkom masla a necháme približne 10 minút ochladiť.

  • Vychladnutú čokoládu pridáme k ostatným surovinám a mixérom vyšľaháme na krém.

  • Naplníme do pohárov a pridáme ovocie podľa chuti. Ak chceme dezert sladší, pridáme cukor alebo med.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!