Bielky zmiešame s krupicovým cukrom zmiešame a za stáleho miešania zahrejeme nad parou približne na 40stupňov. Pridáme farbivo a zmiešame.
Do misy si preosejeme mandľovú múku s práškovým cukrom a postupne ich pridáme k vyšľahanému snehu. Dobre zmiešame a dáme do cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou s priemerom 1cm.
Na plech dáme podložku na makrónky(alebo plech s papierom na pečenie) a nastriekame makrónky. Pečieme pri teplote 80 stupňov 8 minút, makrónky vyberieme a zvýšime teplotu na 135 stupňov. Keď rúra dosiahne teplotu 135 stupňov, pečieme makrónky ešte 15 minút.
Po upečení ich necháme vychladnúť.
Zatiaľ si pripravíme plnku. Smotanu na šľahanie si ohrejeme, ale neprivedieme k varu.
Do misy si nalámeme čokoládu a zalejeme ju horúcou smotanou. Miešame kým sa čokoláda rozpustí a vznikne nám hladký krém.
Krém naplníme do cukrárskeho vrecka odložíme chladiť do chladničky. Vychladnutú plnku pomocou cukrárskeho vrecka nastriekame na polovicu makroniek a spojíme s ostatnými.
Leave A Comment