Jemný, mäkký korpusu, lahodný pudingovo-smotanový krém, čokoláda a orechy, to je výborná kombinácia chutí v tomto jednoduchom, no výnimočnom zákusku „ORGAZMUS“!

RECEPT

Jemný, mäkký korpusu, lahodný pudingovo-smotanový krém, čokoláda a orechy, to je výborná kombinácia chutí v tomto jednoduchom, no výnimočnom zákusku "ORGAZMUS"!
INGREDIENCIE cesto
  • 1 ananásový kompót

  • 2 hrnčeky polohrubá múka

  • 2 hrnčeky kryštálový cukor

  • 3 vajcia

  • 1 prášok do pečiva

  • 2čl sóda bikarbóna

INGREDIENCIE krém
  • 750ml mlieko

  • 3bal. vanilkový puding

  • 2ks vanilínový cukor

  • 2PL práškový cukor

  • 100g maslo

  • 250g mascarpone (alebo bánovecká nátierka bez príchute)

  • 2 hrste nasekaných vlašských orechov + 150g čokoláda

POSTUP

  • Ananásový kompót rozmixujeme aj so šťavou. Všetky suroviny aj s kompótom zmiešame dohromady a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 minút, presvedčíme sa špáradlom. Po upečení necháme korpus vychladnúť a pripravíme si krém.

  • Z mlieka, cukru, vanilínových cukrov a pudingov si uvaríme krém. Necháme vychladnúť a do vlažného vmiešame maslo a mascarpone. Pripravený krém navrstvíme na vychladnutý korpus, zarovnáme.

  • Nakoniec už len posypeme nasekanými vlašskými orechmi a polejeme roztopenou čokoládou.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!