Vyskúšajte si pripraviť tieto vynikajúce „chrumkavé bagetky s jablkovo-cibuľovou nátierkou“, výborné aj ako pohostenie na oslavy či iné príležitosti!

RECEPT

Vyskúšajte si pripraviť tieto vynikajúce "chrumkavé bagetky s jablkovo-cibuľovou nátierkou", výborné aj ako pohostenie na oslavy či iné príležitosti!

INGREDIENCIE
  • bageta

  • 1 jablko

  • 1 cibuľa

  • 150g maslo

  • 50g vlašské orechy

  • 0,5pl horčica

  • soľ, mleté čierne korenie

POSTUP

  • Bagetu nakrájame na kolieska, poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a zhora potrieme malým množstvom masla. Pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov, kým má zlato-hnedú farbu(alebo ich opečieme na panvici).

  • Cibuľu nakrájame na drobno, opečieme na panvicu s maslom. Pridáme jablko nakrájané na malé kúsky a opekáme, kým jablko zmäkne. Potom necháme vychladnúť.

  • Orechy nasekáme na drobno a opražíme na suchej panvici. Primiešame ich k jablkovej zmesi spolu s horčicou a dochutíme soľou, korením.

  • Hotovú nátierku natrieme na opečené bagetky a máme hotovo!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: sovkusom.ru