Výborná „smotanovo-kôprová omáčka“ k mäsu, rybám či zelenine, s ktorou bude jedlo ešte chutnejšie!

RECEPT

Výborná "smotanovo-kôprová omáčka" k mäsu, rybám či zelenine, s ktorou bude jedlo ešte chutnejšie!
INGREDIENCIE
  • 200g kyslá smotana

  • 2 uvarené vajcia

  • 2 kyslé uhorky

  • 1 menšia cibuľa

  • 2PL horčica

  • čerstvý nasekaný kôpor

POSTUP

  • Cibuľu a kyslé uhorky si nakrájame nadrobno.

  • Pridáme nadrobno pokrájané varené vajcia a nasekaný kôpor. Zalejeme kyslou smotanou.

  • Pridáme horčicu, všetko premiešame a máme hotovo.

  • Stačí keď ňou polejeme len varené zemiaky a je to hneď chutnejšie.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!