Tip na ľahkú večeru alebo chutnú prílohu „pečená mrkva s bylinkami a medom“!

RECEPT

Tip na ľahkú večeru alebo chutnú prílohu "pečená mrkva s bylinkami a medom"!

INGREDIENCIE
  • 500g mrkva

  • 2pl olivový olej

  • 2pl med

  • 1pl maslo

  • 1/2čl petržlenová vňať(čerstvá alebo sušená) - voliteľné

  • 1/2čl rozmarín + 1/2čl tymián (sušené alebo čerstvé)

  • soľ

POSTUP

  • Mrkvu očistíme, naukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  • Zmiešame olivový olej, med, zmes tymián a rozmarínu, soľ. Zmes pokvapkáme na pripravenú mrkvu a dáme piecť.

  • Pečieme pri teplote 190 stupňov približne 20 minút. Po upečení na horúcu dáme 1 pl masla a máme hotovo!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!