Jednoduché, výborné jedlo, u nás veľmi obľúbené „kuracie prsia na horčicovo-smotanovej omáčke“!

RECEPT

Jednoduché, výborné jedlo, u nás veľmi obľúbené "kuracie prsia na horčicovo-smotanovej omáčke"!
INGREDIENCIE
  • 400g kuracie prsia

  • 200ml smotana na varenie

  • 200ml kyslá smotana

  • 3PL plnotučná horčica

  • 2PL hladká múka

  • olej

  • soľ, korenie, kari, petržlenová vňať

POSTUP

  • Mäso si nakrájame, osolíme, okoreníme a opečieme na troche oleja z oboch strán. Keď máme mäso opečené, podlejeme ho trochou vody alebo ak máme vývarom, aby sa nepripálilo.

  • Pridáme horčicu, kyslú smotanu a smotanu na varenie, v ktorej rozmiešame múku. Horčica a smotana by nemali byť pridané priamo z chladničky, aby sa nezrazili v omáčke.

  • Privedieme k varu, chvíľu povaríme a máme hotovo! Podávame s opekanými zemiakmi.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: viccmagazin.com