Výborný obed, ktorý u nás všetci ocenia „pečené bravčové rebrá s pivom“!

RECEPT

Výborný obed, ktorý u nás všetci ocenia "pečené bravčové rebrá s pivom"!

INGREDIENCIE
  • 1kg bravčové rebrá

  • soľ

  • nové korenie

  • bobkový list

  • celé čierne korenie, mleté čierne korenie

  • grilovacie korenie, čili

  • pivo

POSTUP

  • Rebrá rozdelíme na menšie časti, do hrnca dáme vodu, soľ, rebrá, nové korenie, celé korenie a bobkový list. Varíme do polomäkka - približne 30 - 40 minút.

  • Z piva, grilovacieho korenia, soli, čierneho korenia a čili si pripravíme marinádu. Uvarené rebrá necháme vychladnúť a následne ich vložíme do pripravenej marinády aspoň na 2 hodiny.

  • Rúru predhrejeme na 130 stupňov, marinované rebrá aj s marinádou dáme na pekáč a pečieme približne 25 minút. Podávame s pečivom, zemiakmi, zeleninou!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!