Tip na chutný obed „pečené bravčové rebierka s pivom“!
Tip na chutný obed „pečené bravčové rebierka s pivom“!
RECEPT
Tip na chutný obed "pečené bravčové rebierka s pivom"!
INGREDIENCIE
1kg bravčové rebrá
soľ
nové korenie
bobkový list
celé čierne korenie, mleté čierne korenie
grilovacie korenie, čili
pivo
POSTUP
Rebrá rozdelíme na menšie časti, do hrnca dáme vodu, soľ, rebrá, nové korenie, celé korenie a bobkový list. Varíme do polomäkka - približne 30 - 40 minút.
Z piva, grilovacieho korenia, soli, čierneho korenia a čili si pripravíme marinádu. Uvarené rebrá necháme vychladnúť a následne ich vložíme do pripravenej marinády aspoň na 2 hodiny.
Rúru predhrejeme na 130 stupňov, marinované rebrá aj s marinádou dáme na pekáč a pečieme približne 25 minút. Podávame s pečivom, zemiakmi, zeleninou!
Leave A Comment