Pečené bravčové plátky na pive!

RECEPT

Pečené bravčové plátky na pive!

INGREDIENCIE
  • 500g bravčové karé/stehno

  • 1 hrnček kečup

  • 3 ks cibuľa

  • 3ks mrkva

  • 4ks bobkový list

  • 5 strúčikov cesnak

  • 7ks nové korenie

  • 7pl plnotučná horčica

  • 4pl tmavé pivo

  • 3pl sójová omáčka

  • 3pl maslo

  • morská soľ

POSTUP

  • Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme.

  • Horčicu vymiešame s 3 prelisovanými strúčikmi cesnaku. V druhej miske zmiešame kečup, sójovú omáčku a pivo. Cesnak, cibuľu a mrkvu nakrájame na kolieska.

  • Plátky mäsa potrieme z oboch strán horčicou a poukladáme na vymastenú zapekaciu misu/pekáč. Na plátky poukladáme mrkvu, cesnak, cibuľu a zalejeme kečupovou zmesou.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 50 minút. V polovici pečenia mäso premiešame, aby sa rovnomerne prepieklo.

  • Podávame s opekanými zemiakmi.

    Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!