V mixéri si sušienky rozmixujeme na jemno, pridáme k nim, premiešame. V hrnci rozpustíme maslo a pridáme k zmesi sušienok a kokosu, zmiešame a navrstvíme na dno a boky formy vystlanej papierom na pečenie.
Dáme aspoň na 30 minút do chladničky a pripravíme si krém.
Do pohára dáme 4PL studenej vody, pridáme želatínu, zmiešame a necháme napučať. Potom ju prelejeme do malého hrnca, na miernom ohni zahrejeme, kým sa úplne rozpustí.
Do hrnca nalejeme kokosové mlieko, rastlinné mlieko, pridáme mascarpone a kokos. Privedieme k varu a odstavíme zo sporáka. Pridáme rozpustenú želatínu a dobre premiešame, necháme vychladnúť.
Bielka s cukrom vyšľaháme a pridáme do vychladnutého kokosového krému. Hotový krém navrstvíme na korpus, zarovnáme a dáme na 2-3 hodiny do chladničky.
Pred podávaním posypeme strúhaným kokosom, môžeme aj rozdrvenými sušienkami.
Leave A Comment