Výborný, jemný koláč „hrnčekové Raffaello“, ku káve ako stvorený!

Jednoduchý, nenáročný a chuťovo výborný!

RECEPT

Výborný, jemný koláč "hrnčekové Raffaello", ku káve ako stvorený!

Jednoduchý, nenáročný a chuťovo výborný!

INGREDIENCIE cesto (hrnček 250ml)
  • 2 vajcia

  • 1 hrnček práškový cukor

  • 1 hrnček mlieko

  • 1/2 hrnčeka olej

  • 2 hrnčeky polohrubá múka

  • 1bal. prášok do pečiva

INGREDIENCIE posýpka
  • 1 hrnček práškový cukor

  • 1,5 hrnčeka strúhaný kokos

  • 400ml smotana na šľahanie (na poliatie)

  • práškový cukor/kokos na posypanie

POSTUP

  • Cesto - vajcia s cukrom vyšľaháme, pridáme mlieko, olej a nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva.

  • Posýpka - cukor s kokosom zmiešame dohromady.

  • Plech(25x30) vystelieme papierom na pečenie(alebo vymastíme, vysypeme múkou), nalejeme pripravené cesto a rovnomerne posypeme posýpkou.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 20 minút. Po upečení polejeme koláč smotanou a necháme vychladnúť. Nakoniec posypeme práškovým cukrom a kokosom.

  • Dobrú chuť

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: nagyireceptje.hu