Raz-dva pripravené „tvarohové koláčiky z panvice“, s ovocím, smotanou, džemom alebo nutellou výborné sladké raňajky!

RECEPT

Raz-dva pripravené "tvarohové koláčiky z panvice", s ovocím, smotanou, džemom alebo nutellou výborné sladké raňajky!
INGREDIENCIE
  • 500g hrudkovitého tvarohu

  • 1 banán

  • 2-3PL hladká múka

  • 1PL kryštálový cukor

POSTUP

  • V mise si mixérom dohladka vyšľaháme tvaroh spolu s banánom. Pridáme cukor, múku a zmiešame na cesto.

  • Vrchnú časť cesta si jemne posypeme múkou a rukami vyformujeme koláčiky. Môžeme si ich zarovnať pomocou noža alebo cukrárskej špachtle.

  • Panvicu si potrieme kokosovým olejom alebo dáme zmes rastlinného oleja s maslom a smažíme do zlatista približne 4 minúty z každej strany.

  • Môžeme panvicu prikryť pokrievkou aby sa nám dobre prepieklo aj vnútro koláčikov.

  • Podávame s džemom, medom, kyslou smotanou, obľúbeným ovocím...

  • Dobrú chuť

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!