Nadýchaná, jemná, chutná „hrnčeková bublanina“!

Obyčajný, nenáročný koláč, ktorým nič nepokazíme a ku káve či čaju ideálny!

RECEPT

Nadýchaná, jemná, chutná "hrnčeková bublanina"!

Obyčajný, nenáročný koláč, ktorým nič nepokazíme a ku káve či čaju ideálny!

INGREDIENCIE
  • 2 hrnčeky polohrubá múka

  • 1 hrnček kryštálový cukor

  • 1 hrnček mlieko

  • 1/2 hrnčeka olej

  • 2 vajcia

  • 1 vanilínový cukor

  • 1 prášok do pečiva

  • Ovocie podľa výberu

POSTUP

  • V mise vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom. Pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, olej, mlieko a zmiešame.

  • Pripravené cesto vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech a na cesto naukladáme ovocie.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 25 - 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!