Jemný, lahodný koláč s pudingovo-tvarohovým krémom!

RECEPT

Jemný, lahodný koláč s pudingovo-tvarohovým krémom!

INGREDIENCIE cesto
  • 6 vajec

  • 6pl kryštálový cukor

  • 6pl hladká múka

INGREDIENCIE plnka
  • 600ml mlieko

  • 2bal. vanilkový puding

  • 5pl kryštálový cukor

  • 250g tvaroh

POSTUP

  • Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Z bielkov vyšľaháme sneh, vmiešame žĺtkovú zmes a nakoniec zľahka vareškou vmiešame preosiatu múku.

  • Plech(35x20) vystelieme papierom na pečenie, navrstvíme cesto, zarovnáme a dáme piecť. Pečieme pri teplote 180 stupňov, presvedčíme sa špáradlom.

  • Krém - z mlieka, cukru a pudingových práškov si uvaríme puding. Necháme vychladnúť a do vlažného vmiešame tvaroh.

  • Na upečený, vychladnutý korpus natrieme plnku a dáme na noc do chladničky.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!

zdroj: webcukraszda.hu