Jednoduché, rýchle a výborné krehké koláčiky, ktoré pečieme každé sviatky „vínové pečivo“!

RECEPT

Jednoduché, rýchle a výborné krehké koláčiky, ktoré pečieme každé sviatky "vínové pečivo"!

INGREDIENCIE
  • 300g hladká múka

  • 250g maslo

  • 7pl biele víno

  • 150g práškový cukor + bal. vanilínový cukor na obaľovanie

POSTUP

  • Z masla, múky a vína rukami vypracujeme hladké, nelepivé cesto. Zabalíme ho do potravinovej fólie a odložíme na 4h do chladničky.

  • Odpočinuté cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku približne 4mm, vykrojíme koláčiky a poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 8-10 minút. Po upečení ešte teplé obalíme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

  • Dobrú chuť

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!