Očistite dokonale strúhadlo len pomocou citróna! Očistite dokonale strúhadlo len pomocou citróna! RECEPTOčistite dokonale strúhadlo len pomocou citróna! Budete potrebovať len polovicu citróna a teplú vodu a strúhadlo bude ako nové. INGREDIENCIE 1/2 citróna POSTUP Na strúhadle nastrúhame polovicu citróna aj so šťavou na všetkých stranách, ktoré potrebujeme očistiť. Následne strúhadlo už len opláchneme teplou vodou a máme hotovo. Ako nové! Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi! Redakcia2022-02-14T13:20:55+01:0014 februára, 2022|Rýchle a jednoduché, Tipy a triky|0 komentárov Súvisiace príspevky 5 tipov na výborné „omáčky“ k hlavným jedlám, grilovanému mäsu či zelenine, ktoré pripravíte raz-dva! 5 tipov na výborné „omáčky“ k hlavným jedlám, grilovanému mäsu či zelenine, ktoré pripravíte raz-dva! Rýchla a jednoduchá chuťovka na obed, večeru alebo ako pohostenie pre návštevy „vyprážané rolky so šunkou a syrom“ Rýchla a jednoduchá chuťovka na obed, večeru alebo ako pohostenie pre návštevy „vyprážané rolky so šunkou a syrom“ Úplne jednoduché ale veľmi chutné jedlo „pečené zemiaky s cesnakom a rozmarínom“ Rýchle, nenáročné, výborné! Úplne jednoduché ale veľmi chutné jedlo „pečené zemiaky s cesnakom a rozmarínom“ Rýchle, nenáročné, výborné! Tip na chutné sladké raňajky „tvarohové koláčiky z panvice“ Jednoduché, rýchle a určite nimi ulahodíte! Tip na chutné sladké raňajky „tvarohové koláčiky z panvice“ Jednoduché, rýchle a určite nimi ulahodíte! Rýchle, nenáročné a výborné! Chrumkavé „plnené bagety“, na ktorých si všetci pochutia! Rýchle, nenáročné a výborné! Chrumkavé „plnené bagety“, na ktorých si všetci pochutia! Tip na chrumkavé pohostenie, na ktorom si pochutia „špenátové trojuholníky s Feta syrom“ Tip na chrumkavé pohostenie, na ktorom si pochutia „špenátové trojuholníky s Feta syrom“ Leave A Comment Zrušiť odpoveďComment Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ Táto stránka používa Akismet na obmedzenie spamu. Zistite, ako sa spracovávajú údaje o vašich komentároch.
Leave A Comment