„Chrumkavé plnené bagety“! Jednoduchá, rýchla, chutná lahôdka na večeru alebo aj ako pohostenie!
„Chrumkavé plnené bagety“!
Jednoduchá, rýchla, chutná lahôdka na večeru alebo aj ako pohostenie!
RECEPT
"Chrumkavé plnené bagety"!
Jednoduchá, rýchla, chutná lahôdka na večeru alebo aj ako pohostenie!
INGREDIENCIE
1 - 2 biele bagety(alebo sendvič)
100g saláma/klobása
2 veľké zemiaky
1 vajce
olej
Soľ
môžete dochutiť pažítkou, petržlenovou vňaťou, kôprom, bylinky podľa chuti
POSTUP
Zemiaky si ošúpeme a nastrúhame na strúhadle. Klobásu, salámu alebo čo sa rohodnete použiť si nastrúhajte alebo nakrájajte na tenké pásiky. Pridáme nasekaný kôpor, trochu soli, vajce a dobre zmiešame.
Na pokrájané sendviče/bagety si lyžicou naložíte pripravenú zmes a trošku pritlačte aby sa to prichytilo na sendvič.
Zahrejeme si panvicu potretú olejom a po rozohriatí na ňu naukladáme sendviče opakom – to znamená naplnenou stranou na panvicu.
Opečieme do zlatista a potom obrátime a ešte chvíľku opečieme kým sendvič nezhnedne. Výborne chutia aj teplé aj po vychladnutí.
Leave A Comment