Rýchla mrkvová pomazánka Rýchla mrkvová pomazánka, pripravená raz-dva. Pripravte si túto chutnú, jednoduchú pomazánku z bežných surovín. RECEPTRýchla mrkvová pomazánka, pripravená raz-dva. Pripravte si túto chutnú, jednoduchú pomazánku z bežných surovín. INGREDIENCIE 2 mrkvy 150g tavený syr 3 uvarené vajíčka 2 strúčiky cesnaku 2-3PL kyslá smotana soľ, korenie podľa chuti POSTUP Na veľkom strúhadle nastrúhame mrkvu a vajcia. Pridáme k nim tavený syr, lisom pretlačený cesnak, kyslú smotanu a dobre zmiešame. Nakoniec len dochutíme soľou, korením podľa seba a mame hotovo. Natrieme na chlieb alebo bagetky a môžeme podávať. Dobrú chuť! Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi! Redakcia2023-05-02T12:00:43+02:002 mája, 2023|Pomazánky a dipy|0 komentárov Súvisiace príspevky 5 tipov na výborné „omáčky“ k hlavným jedlám, grilovanému mäsu či zelenine, ktoré pripravíte raz-dva! 5 tipov na výborné „omáčky“ k hlavným jedlám, grilovanému mäsu či zelenine, ktoré pripravíte raz-dva! Raz-dva pripravený, jednoduchý a veľmi chutný „kôprový dresing“ Raz-dva pripravený, jednoduchý a veľmi chutný „kôprový dresing“ Pochúťka nie pre každého, no u nás veľmi obľúbená „jemná paštéta z kuracej pečene“ Pochúťka nie pre každého, no u nás veľmi obľúbená „jemná paštéta z kuracej pečene“ Tip na chutný krémový dip zo syra FETA – výborný s čerstvým pečivom, zeleninou alebo aj k hlavnému jedlu! Tip na chutný krémový dip zo syra FETA – výborný s čerstvým pečivom, zeleninou alebo aj k hlavnému jedlu! Chutná „tvarohová nátierka s pečenou tekvicou a fetou“, výborná na večeru ale aj pre ako pohostenie pre návštevu! Chutná „tvarohová nátierka s pečenou tekvicou a fetou“, výborná na večeru ale aj pre ako pohostenie pre návštevu! Pripravte si chutné raňajky alebo večeru s touto zdravou „tvarohovou nátierkou s kôprom“ Pripravte si chutné raňajky alebo večeru s touto zdravou „tvarohovou nátierkou s kôprom“ Leave A Comment Zrušiť odpoveďComment Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ Táto stránka používa Akismet na obmedzenie spamu. Zistite, ako sa spracovávajú údaje o vašich komentároch.
Leave A Comment