Lahodná domáca majonéza Chutná, jemná domáca majonéza vhodná do každého šalátu, ku grilovanému mäsu alebo ako základ omáčok. RECEPTChutná, jemná domáca majonéza vhodná do každého šalátu, ku grilovanému mäsu alebo ako základ omáčok. INGREDIENCIE 250ml olej/olivový olej 2 vaječné žĺtky 1čl práškový cukor 1čl horčica 1/4čl soľ šťava z 1/2 citróna POSTUP Všetky suroviny, ktoré použijeme musia mať izbovú teplotu. V mise si zmiešame šťavu z citróna spolu s práškovým cukrom. V druhej mise si mixérom zmiešame žĺtky, horčicu a soľ. Za stáleho mixovania pridávame po kvapkách olej. Keď nám začne hmota už hustnúť, môžeme olej opatrne prilievať. Pridáme citrónovú šťavu s cukrom, premiešame mixérom a máme hotovo. Dobrú chuť! Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi! Redakcia2023-06-10T11:53:09+02:0010 júna, 2023|Pomazánky a dipy|0 komentárov Súvisiace príspevky Zdravé raňajky či večera s chutnou avokádovou nátierkou, ktorú pripravíte raz-dva! Zdravé raňajky či večera s chutnou avokádovou nátierkou, ktorú pripravíte raz-dva! Chutná „krémová syrová omáčka“, výborná k mäsu alebo cestovinám! Chutná „krémová syrová omáčka“, výborná k mäsu alebo cestovinám! Výborná „syrová omáčka“, ktorá sa hodí k cestovinám, zemiakom, zelenine alebo s čerstvým pečivom! Výborná „syrová omáčka“, ktorá sa hodí k cestovinám, zemiakom, zelenine alebo s čerstvým pečivom! Rýchla, jednoduchá, výborná vajíčková nátierka na raňajky či večeru! Rýchla, jednoduchá, výborná vajíčková nátierka na raňajky či večeru! Výborná nátierku z pečenej tekvice s fetou! Na raňajky, večeru ale aj ako pohostenie! Výborná nátierku z pečenej tekvice s fetou! Na raňajky, večeru ale aj ako pohostenie! Chutná „lososová nátierka“, výborná na raňajky, večeru ale aj ako pohostenie! Chutná „lososová nátierka“, výborná na raňajky, večeru ale aj ako pohostenie! Leave A Comment Zrušiť odpoveďComment Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.
Leave A Comment