Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku – pečené hokkaido s medom a škoricou!

RECEPT

Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku - pečené hokkaido s medom a škoricou!

INGREDIENCIE
  • Hokkaido tekvica

  • med

  • škorica mletá

  • trstinový cukor

POSTUP

  • Hokkaido umyjeme, nakrájame na mesiačiky(zbavíme jadierok a dužiny).

  • Každý mesiačik potrieme z vnútornej strany medom.

  • Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme mesiačiky potreté medom.

  • Posypeme škoricou, trstinovým cukrom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15 minút.

  • Hotové môžeme podávať s kyslou smotanou, šľahačkou, posypeme orechmi a pod.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!