Výborná kombinácia – jemný kokosový korpus v spojení s lahodným pudingovým krémom a šľahačkou „KOKOSOVÝ KRÉMEŠ“!
Výborná kombinácia – jemný kokosový korpus v spojení s lahodným pudingovým krémom a šľahačkou „KOKOSOVÝ KRÉMEŠ“!
RECEPT
Výborná kombinácia - jemný kokosový korpus v spojení s lahodným pudingovým krémom a šľahačkou "KOKOSOVÝ KRÉMEŠ"!
INGREDIENCIE korpus
7 vaječných bielkov
200g práškový cukor
150g strúhaný kokos
3PL polohrubá múka
INGREDIENCIE pudingový krém
600ml mlieko
7 žĺtok
5PL práškový cukor
2ks vanilínový cukor
2ks kokosový puding
150g maslo
INGREDIENCIE šľahačka
300ml smotana na šľahanie
2PL práškový cukor
POSTUP
Z bielok si vyšľaháme sneh za postupného pridávania cukru. Pridáme múku, zmiešame a po častiach primiešame kokos.
Pripravené cesto si rovnomerne navrstvíme na plech(menší) vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 15 minút. Po upečení necháme vychladnúť.
Do hrnca dáme žĺtky s práškovým cukrom, pomaly zohrievame. Zmiešame mlieko s vanilínovým cukrom, pudingom, prilejeme do žĺtkovej zmesi a uvaríme hustý krém.
Do vychladnutého primiešame maslo a hotový krém natrieme na koláč.
Nakoniec vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a natrieme na vrch koláča. Zarovnáme a posypeme strúhaným kokosom.
Leave A Comment