Raz-dva pripravený, nepečený dezert s lahodnými krémami a šľahačkou! Vynikajúci dezert, ktorý určite všetci ocenia!
Raz-dva pripravený, nepečený dezert s lahodnými krémami a šľahačkou!
Vynikajúci dezert, ktorý určite všetci ocenia!
RECEPT
Raz-dva pripravený, nepečený dezert s lahodnými krémami a šľahačkou!
Vynikajúci dezert, ktorý určite všetci ocenia!
INGREDIENCIE na korpus
250g sušienky
125g rozpustené maslo
1ks vanilkový cukor
INGREDIENCIE tvarohovú vrstvu
500g jemný tvaroh
4PL práškový cukor
250ml smotana na šľahanie
1 stužovač
INGREDIENCIE na pudingovú vrstvu
800ml mlieko
3bal. vanilkový puding bez varenia
200g maslo
50g práškový cukor
INGREDIENCIE na šľahačkovú vrstvu
300ml rastlinná šľahačka
50g čokoláda na ozdobu
POSTUP
Sušienky si rozdrvíme na jemno, pridámerozpustené maslo a vanilínový cukor. Vypracujeme si cesto a rukami ho vtlačíme do formy s vysokým okrajom a odložíme do chladničky.
V miske si zmiešame tvaroh s cukrom. Smotanu si vyšľaháme so stužovačom a primiešame k tvarohu. Tvarohový krém natrieme na sušienkový korpus.
Mlieko s pudingovými práškami vyšľaháme na hustý krém. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a postupne prišľaháme puding. Hotový krém natrieme na tvarohovú vrstvu.
Rastlinnú šľahačku vyšľaháme mixérom a natrieme na vrch koláča. Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu, ozdobíme a dáme na hodinu chladiť.
Leave A Comment