Nielen pekné na pohľad, ale aj chuťovo vynikajúce, nenáročné mini dezerty pripravené raz-dva „lotus poháriky“!

RECEPT

Nielen pekné na pohľad, ale aj chuťovo vynikajúce, nenáročné mini dezerty pripravené raz-dva "lotus poháriky"!

INGREDIENCIE
  • 150g lotus keksy

  • 250g mascarpone

  • 200g jemný tvaroh

  • 100g smotana na šľahanie

  • 3PL práškový cukor

  • 1 lotus nátierka

  • Lotus keksy na posypanie

POSTUP

  • Rozložíme(poukladáme) si plastové poháriky.

  • V mikrovlnnej rúre si na pár sekúnd ohrejeme lotus nátierku, aby sa nám dobre vrstvila na dno pohárikov. Do každého pohárika dáme menšiu PL nátierky.

  • Mascarpone s tvarohom a práškovým cukrom vyšľaháme, pridáme smotanu a zmiešame, podľa chuti si môžete krém ešte prisladiť.

  • Pomocou cukrárskeho vrecka navrstvíme krém do pohárikov. Na vrch krému posypeme namrvené lotus keksíky, môžeme ozdobiť podľa seba a dáme chladiť. Hotovo!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!