Spojenie týchto keksíkov a cheesecake koláčika je dokonalá kombinácia!

Pripravte si túto fantastickú maškrtu s lahodnou mascarpone náplňou a karamelom!

RECEPT

Spojenie týchto keksíkov a cheesecake koláčika je dokonalá kombinácia!

Pripravte si túto fantastickú maškrtu s lahodnou mascarpone náplňou a karamelom!

INGREDIENCIE na korpus
  • 250g lotus sušienky

  • 120g maslo

INGREDIENCIE na krém
  • 300g mascarpone

  • 250ml smotana na šľahanie

  • 250g lotus nátierka

  • 100g krémový syr Philadelphia

  • 150g lotus nátierka na polevu

POSTUP

  • Lotus sušienky si v mixéri rozmixujeme najemno. Pridáme k nim roztopené maslo a zmiešame.

  • Pripravené cesto dáme do formy vystlanej papierom na pečenie. Dobre popritláčame a dáme chladiť.

  • Smotanu vyšľaháme, pridáme mascarpone a syr a zmiešame. Lotus nátierku(250g) zohrejeme v mikrovlnke a pomaly pridávame do krému.

  • Pripravený krém natrieme na korpus, uhladíme.

  • Na polevu si rozpustíme v mikrovlnke lotusovú nátierku, polejeme vrch koláča a dáme aspoň na hodinu do chladničky.

  • Ozdobíme podľa seba a máme hotovo!

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!