Tip na výborný obed či večeru „restovaná tekvica s medom a cesnakom“!

RECEPT

Tip na výborný obed či večeru "restovaná tekvica s medom a cesnakom"!

INGREDIENCIE
  • 500g tekvica

  • 30g maslo

  • 2PL med

  • 2 strúčiky cesnak

  • soľ, korenie podľa chuti

  • vetvička rozmarínu

POSTUP

  • Tekvicu umyjeme, očistíme a nakrájame. Na panvici si roztopíme maslo, pridáme tekvicu a 2-3 minúty opekáme.

  • Pridáme rozmarín, pretlačený cesnak a restujeme 5-7 minút. Nakoniec pridáme med a restujeme, pokým skaramelizuje.

  • Na záver dochutíme soľou, korením. Môžeme podávať ako prílohu alebo aj samostatne.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!